Arhiva Kolumni

HAKS - SVIM ČLANOVIMA HAKS-a ...

04.05.16

Obavještavamo vas da je HAKS u procesu formiranja službene web stranice HAKS-a...

 «U sjećanje na…» s ciljem prisjećanja naših preminulih prijatelja, kolega, mentora i idola auto i karting sporta u Hrvatskoj te bismo Vas ovim putem zamolili da pomognete u prikupljanju informacija koje bi nam pomogle da na dostojanstven način predstavimo prerano preminule poklonike auto i karting sporta.

Budući je prošlo nekoliko desetljeća otkako smo svi mi na automobilističkoj i karting sceni u Hrvatskoj te smo zauzeli mjesto starijih generacija, našim djedovima, očevima i bakama koji su na nas prenijeli ljubav prema ovom sportu i način života koji on nosi, i sami znate da bi ovakva baza podatka bila nažalost doista velika, a podatke je doista teško prikupiti. Iz istog razloga zamolili bismo da se svaki klub u dogovoru sa svojim članovima pokuša prisjetiti svojih preminulih vozača i dužnosnika u auto i karting sportu za koje misle da njihove obitelji ne bi imale ništa protiv objave istog te da dostave podatke mailom na [email protected]

 

Osnovni podaci koje bismo za svaku preminulu osobu objavili su:

 

Vozač/suvozač/sudac/dužnosnik:

Ime i prezime:

Godina rođenja:

Discipline koje je vozio/la:

Klub za koje je vozio/la:

Najbolje osvojeno mjesto:

Automobil:

Godina smrti:

Fotografija osobe:

Fotografija automobila:

 

Kao dodatne podatke ukoliko je obitelj voljna ustupiti podatke, klikom na fotografiju / ime i prezime osobe bit će moguće otvoriti dodatan sadržaj poput biografije ili dodatne fotografiju, prigodnog teksta ili isječke novinskih članaka te druge sadržaje.

Predviđeno je da stranica ima dvije glavne skupine VOZAČI i SUCI, no ukoliko vaši prijedlozi te prikupljeni podaci pokažu potrebu za dodatnom razradom sadržaja format će biti prilagođen istima. Obzirom da je prikupljanje podataka zahtjevan posao, budite slobodni podatke poslati i pojedinačno mailom te neovisno o roku iako ćemo nastojati stranicu objaviti do 1.6.2016., te bi bilo dobro kad bismo većinu podataka primili do 15.5.2016.

 

Inicijativa za pokretanje ovakvog web sadržaja je HAKS-ova, međutim bez pomoći klubova za sadržajni dio, ovo ne bi bilo moguće te se doista nadamo da ćete biti u mogućnosti pronaći ove osnovne podatke za veše barem najistaknutije preminule članove.

Sva dodatna pitanja i prijedloge budite slobodni uputiti na

 [email protected]

 Unaprijed zahvaljujemo na suradnji. Sportski pozdrav iz Tajništva HAKS-a!