Arhiva Kolumni

Vraćamo se

18.01.12

Dragi ljubitelji automobilizma, nakon godinu dana pauze, mirovanja,,, uskoro se, kroz nekoliko dana, na medijski hrvatski prostor vraća web izdanje „Automototrenda“.....

Ime je to, koje Vam vjerujemo, ne treba posebno predstavljati. Još u svom pisanom izdanju, koje je vodio i uređivao jedan od doajena hrvatskog automobilističkog i sportskog novinarstva, prerano otišli Aleksander Maksimović, „Auto moto trend“ je izgradio image kvalitetnog, objektivog i citiranog medija.
S vremenom, promjenom navika i običaja čitatelja „Trend“ je prešao na web izdanja i u takvom će obliku ponovo na tržište.
Sigurni smo da ćete na adresi www.automototrend.com.hr pronaći mnoštvo zanimljivog materijala, testova, izvještaja, komentara, vijesti i impresija koje će naši novinari vrijedno bilježiti svakog dana.
Želimo biti informativni, objektivni ali i kritični. Ne želimo podilaziti nikome, ali niti bi željeli da netko podilazi nama.
Obrađivat ćemo teme iz auto industrije, auto sporta, nautike, prometne preventive. Želja nam je i proširiti se i na zemlje regije, stoga će na našim stranicama naći mjesta i događanja iz susjednih zemalja.
Čvrsto vjerujemo i nadamo se da ćete sa zadovoljstvom prihvatiti povratak Auto moto trenda u hrvatskom i regionalnom medijskom prostoru, i da ćete surađivati sa novinarima našeg medija. Svojim tekstovima, prijedlozima, fotografijama, sugestijama.  S druge strane Auto moto trend se obavezuje na korektno, konkretno izvještavanje, ali i na pravo na vlastitu kritiku stvari za koje mislimo da to zaslužuju.

Za teme, vijesti iz auto industrije, prometne preventive i nautike glavni i odgovorni bit će iskusni novinar Nenad Unukić
[email protected]

dok će za sve sportske vijesti, njihovo redovno praćenje biti zadužen Marko Ivezić
[email protected]

Obojica imaju dugogodišnje i uspješne novinarske karijere, svaki u svom segmentu, svojevrsni su kroničari svih događanja u auto sportu i industriji posljednja dva i pol desetljeća.
Nismo pretenciozni, ali uvjerni smo da znamo, možemo i želimo napraviti web stranicu koja će biti u samom vrhu takvih izdanja u Hrvatskoj i regiji.

S poštovanjem
Marko Ivezić
Glavni urednik Auto moto trenda