Arhiva Kolumni

CXPERIENCE CONCEPT...

29.08.16

VRHUNSKI DOŽIVLJAJ UDOBNOSTI I DIZAJNA CITROËN!

Citroën CXPERIENCE CONCEPT dokaz je sposobnosti Marke da svoje obećanje „Be Different, Feel Good” ostvari i u segmentu velikih limuzina. Svojom jedinstvenom siluetom, taj novi koncept ruši ustaljena pravila i utjelovljuje prednosti programa „Citroën Advanced Comfort®”.

Citroën će javnosti predstaviti konceptni automobil CXPERIENCE CONCEPT na nadolazećem Pariškom salonu automobila. Dvovolumenskom limuzinom duljine 4,85 m, Citroën ističe svoje ambicije u segmentu luksuznih automobila te ispunjava svoje obećanje „Be Different, Feel Good” u tom segmentu. Vrhunski novi dizajn karoserije, namijenjen kupcima diljem svijeta, novi je korak unaprijed i obilježava novu ofenzivu u strategiji Marke.

Ovo najnovije ostvarenje, osmišljeno na temelju znanja i umijeća te povijesti Marke, odlikuje se općom udobnošću po kojoj su vozila Citroën poznata. CXPERIENCE CONCEPT najnoviji je proizvod programa „Citroën Advanced Comfort®”, osmišljen da putnicima pruži zadovoljstvo i udobnost. Program je u skladu s dizajnom, tehničkim i tehnološkim razvojem novih modela Marke te odražava želje kupaca koje se stalno mijenjaju i primjenjuje se u svim fazama procesa dizajna.

ODVAŽAN VRHUNSKI DIZAJN

Snažan karakter

Svojim jedinstvenim i prepoznatljivim linijama, konceptni automobil CXPERIENCE predstavlja novi pogled na pravila dizajna luksuznih limuzina, segmenta koji je blizak Marki i njezinoj povijesti. Riječ je o aerodinamičnom konceptnom automobilu iz čijeg se dizajna vidi pozornost posvećena svakom detalju. Linije i vizualna obilježja jedinstveno su obilježje marke Citroën te se stoga lako prepoznaju i pamte.

CXPERIENCE CONCEPT osmišljen je u Dizajnerskom centru u Vélizyju i predstavlja novi estetski identitet Marke. Vanjski izgled tog inovativnog vozila nadahnut je naprednom tehnologijom, a kabina namještajem i putovanjima.

----

http://www.automototrend.com.hr/vise.php?id=14166

 

Youtube - https://www.youtube.com/watch?v=TliaJjxSgO0