KHL Medveščak na Kreator TV-u 6.9.2017...

06.09.17

KREATOR TV, novi medijski partner Medvjeda prenosit će utakmice Medveščaka u novoj sezoni EBEL lige...

Osim prijenosa utakmica, Kreator TV svojim će gledateljima i Medveščakovim navijačima ponuditi novo iskustvo gledanja utakmica i praćenja hokeja putem svojih platformi.

Jedan od njih je i Medveščak TV magazin koji bi se trebao prikazivati. "Iz sezone u sezonu donosimo novosti na regionalnoj sportskoj sceni.

Jedna od njih svakako je i nova kreativna i medijska suradnja s platformom KREATOR TV kroz koju želimo navijačima Medveščaka, a na osnovu bogatog novinarskog i reporterskog iskustva Kreator TV ekipe, donijeti novo iskustvo praćenja utakmica i općenito djelovanja kluba.

Osim prijenosa utakmica uz zanimljive voditelje, komentatore i prateće sadržaje, jedna od zanimljivosti je i Medveščakov magazin koji će se emitirati na Kreator TV-u. Želja nam je zajedno s Kreator ekipom prikazati kako je hokej puno više od igre na ledu te naše navijače još više uključiti u život kluba", najavio je novu suradnju direktor komunikacija Medveščaka Ranko Vučinić.

Kreator TV je specijalizirani hrvatski sportski kanal. Započeo je emitirati program tijekom 2011. godine Formulom 1, a Medveščakovi navijači mogu ga pratiti putem MaxTV-a, B.neta, Opti TV-a, Vip TV-a, Iskon TV-a i Amis TV-a u Hrvatskoj te Home.tv-a u Bosni i Hercegovini.

Uz Kreator TV, sve utakmice EBEL-a emitirat ce i službena EBEL TV i online platforma. “Medveščak je jedan od najvećih sportskih brendova u Hrvatskoj te nismo puno dvojili oko ove suradnje. S obje strane uključeni su kreativni i dokazani profesionalci te svi s nestrpljenjem očekujemo start atraktivne EBEL lige i odličnu atmosferu u Domu sportova", izjavio je Davorin Štetner, vlasnik Kreator TV-a povodom suradnje sa zagrebačkim Medvjedima.

 

http://www.medvescak.com/ebel/

 

http://www.automototrend.com.hr/

 

[email protected]