Veselje u srcu Like...

05.01.18

Medvjedi predali vrijedne donacije dječjem vrtiću i domu zdravlja u ličkom Otočcu...

Današnje prijepodne Medvjedi su iskoristili kako bi u pratnji predstavnika navijačke skupine Sektor Bavaria Minhen  i dobrotvora Pave Šukana posjetili mjesto Otočac u Lici i pritom lokalnom dječjem vrtiću i domu zdravlja predali vrijedne donacije.

Naime, nakon uspješne i prije vremena završene humanitarne kampanje za tehničko opremanje onkološkog odjela zagrebačke Klaićeve dječje bolnice, u kojoj su odjel opremili dlanovnicima i TV prijemnicima, Medvjedi su u dogovoru s predstavnicima Klaićeve bolnice višak prikupljenih donacija odlučili donirati Dječjem vrtiću Ciciban i stacionaru Doma zdravlja Otočac.

Zajedno sa svojim navijačima, na inicijativu Pave Šukana, Medvjedi su danas donirali 5 TV prijemnika i 2 DVD playera za učionice dječjeg vrtića te 3 TV prijemnika za bolesničke sobe na stacionaru Doma zdravlja u Otočcu. Donacije su se prikupljale simboličnom prodajom "pakova dobrote" - ružičastog u listopadu, plavog u studenome i bijeloga u prosincu.

Uz Pavu Šukana donacije su lokalnim ustanovama predali kapetan medveščakove EBEL momčadi Nathan Perkovich te vratar EBEL momčadi i hrvatske U-20 reprezentacije hokeja na ledu Vito Nikolić.

 

http://www.automototrend.com.hr/

 

[email protected]