Bajde savjetuje - BOŽIČNO NOVOGODIŠNJA KUPNJA...

10.12.13

Silvio Bajde, bivši višestruki državni prvak, sjajan majstor „brda“ i kruga, uspješan poslovni čovjek veliki je pobornik i ljubitelj automobilizma. I odlučio je spojiti ugodno s korisnim....

Dobar vam dan dragi moji. Razmišljajući što da vam predložim za Vašu Božično-novogodićnju kupnju; nije mi baš bilo lako. Puno je proizvoda u ponudi i kako odabrati a da bude i koristan i lijep, ne preskup, ali da opet ostane kao znak pažnje koji ste poklonili dragoj osobi.

Često novac trošimo bez kriterija. No, za poklon ipak treba biti oprezniji, pažljiviji, „nježniji“ ako hoćete. Poklon treba biti uspomena koja će uvijek podsjećati na osobu od kojega ga je dobio/la. Poklon na svoj način treba i govoriti o osobi koja ga je darovala.

I nakon razmišljanja odlučio sam se savjetovati vas za nekoliko poklona. Na prvu ruku nemaju veze jedni s drugima, ali upravo ta raznolikost i daje im određenu čar. I vjerujem da nisam pogriješio u odabiru...

Foto - Za podvodno snimanje

 

 

 

 

Action kamere - za podvodno snimanje i skijanje...

U uvodnom tekstu naše rubrike objavili smo uz prigodni video univerzalnu kameru. Danas bih vam ponudio action kamere za podvodno snimanje i skijanje.

One su idealan poklon. Sjajna prilika da napravite ili da se napravi video zapis, kamera je u full hd-u, što omogućava i vađenje i izradu fotografija vrhunske rezolucije.

Cijena je; ovisno o kvaliteti proizvoda između 500 i 1500 kuna

Foto - Skijaške naočale s video kamerom...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Tri u jedan“ zvučnik

 

To je poklon koji toplo preporučujem. Zvučnik „Tri u jedan“. Osim što putem mobitela (blue tooth) možete slušati muziku, zvučnik ima i opciju MP3 playera (umetnete memorijsku karticu s vlastitom snimljenom muzikom). Najatraktivnija je treća funkcija – hands free (razgovor u vožnji bez korištenja mobitela). Ovaj je zvučni izrazito mali i praktični uređaj (stane u šaku), a na baterije radi i pet sati. Naravno, postoji i priključakza struju.

Može biti priključen pored mobitela i na kompjutor, lap top, tabelt, smartphone...

U ponudi su tri boje - crna, crvena i srebrna.

Cijena mu je izrazito atraktivna i pravi je hit na tržištu – MPC iznosi 298 kuna (u cijeni kao dodatni poklon i 4GB memorijska kartica vrijednosti 55 kuna).

U pakiranju:

1 x Bluetooth zvučnik

1 x USB kabl za punjenje(68cm)

1 x Audio kabl(94cm)

1 x Uputstva

Dimenzije: 7.3 x 7.3 x 4.5cm, neto težina: 156g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOLINGEN EXPRESS LONAC

A sada; nešto što nema veze sa tehnikom, a idealno je za umiliti se ženi ili punici. Nikako ne i ljubavnici. Riječ je o SOLINGEN EXPRESS LONCU od 6 litara 

                                                                                                                                           Izrađen je od vrhunskog inoxydur 18/10 nehrđajućeg čelika visokog sjaja izvana, matiranog iznutra. No, riječ je ne samo o express loncu. Ovaj poklon može se koristiti i za normalno kuhanje zbog dodatnog polopca kojeg dobivate kao poklon, kao i posudu za kuhanje na pari.

Regulator omogućuje 2 stupnja za kuhanje i 1 za ispust pare, lonac ima 5 sigurnosnih sistema.  

Svi dijelovi osim poklopca perivi su u perilici suđa. Namijenjeno za sve štednjake, uključujući i indukcijske.

Garancija na čelični dio lonca je neograničena, garancija na ostale rezervne dijelove 1 godinu.

Ovaj poklon spada u „lukave“ jer svi smo čuli za Solingen kvalitetu, koju možete pokloniti samo za 489 kuna. (redovna cijena je 888 kn)

I za kraj, napomena da sve navedene poklone možete kupiti preko net prodaje na www.hama.hr ili www.solingen.hr, a tko baš nije poklonik NET SHOPINGA, može doći u HAMA CENTAR u Zagrebu, u Masarykovu broj 13